Företagets logotyp

Göta Service AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Karwan Garmeany

  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Göta Service AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Göta Service AB

Göta Service AB är ett flytt och städföretag som arbetar i 3 län, Östergötland, Södermanland och Stockholms län. Vårt huvudkontor finns i Norrköping.
Vi sköter allt från er flytt till flyttstädning. Vi har löpande veckostädning samt enskilda städuppdrag allt efter kundens önskemål. Vi åtar oss även uppdrag åt bostadsrättsföreningar. Trappstädning och snöskottning/sandning m.m åt er bostadsrättsförening.
Avtal tecknas mellan oss på minst 1 år i taget.
Vi har kontorsstädning på löpande avtal samt även som engångsuppdrag. Vi är behjälpliga med servicebygg, såsom målning, tapetsering, byte av lister, bygge av altaner och mindre snickerier.

Kort och gott vi har fullservice åt dig som kund.

Göta Service AB fortsätter växa med hjälp av våra fina kunder och duktiga personal så oftast löser vi era behov av hjälp snabbt och effektivt. Vår personal talar både svenska och engelska. Tveka inte att kontakta oss för vidare frågor eller övriga funderingar.

Vi finns här för dig.
Teamet på Göta Service AB

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Yrkestrafiktillstånd

Läs mer

Bara den som har yrkestrafiktillstånd får bedriva yrkesmässig trafik. Transportstyrelsen är tillståndsmyndighet och prövar om du är lämplig att få ett trafiktillstånd och driva trafikföretag.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Här krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Utfärdas av Solditet.

Referenser

Flyttstäd!

Hur kommer du inreda ditt nya hem? Dom flesta tycker det är superkul att inreda o fixa i sitt nya hem Flyttstädet av det gamla är däremot inte lika kul. Låt oss fixa det istället. Vi har naturligtvis en garanti, som innebär att skulle vi missa nått. Så kommer vi tillbaka och fixar det utan kostnad

 

Grovrengörning av ugn

Ugnen är en av dom sakerna i våra hem, som används flitigast. Därför behöver den ibland en rejäl storstädning. Fast det är ju rätt så tråkigt om vi ska va ärliga, så låt oss göra göra jobbet åt dig Vi kan det där med ugnar

 

Omdömen

Göta Service AB har inte fått något omdöme ännu.