N

Nybergs Bygg & Fastighetsservice

Omdömen (3)

Kontaktperson

Fredrik Nyberg

 • Kobbeslätten 8, 43637 Askim
 • Medlem på Dorunner sedan: 2017
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Nybergs Bygg & Fastighetsservice ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Nybergs Bygg & Fastighetsservice

Nybergs Bygg & Fastighetsservice är ett flexibelt företag som utför de flesta arbeten inom byggsektorn. Företaget är våtrumsbehörigt hos BKR och utför bland annat totalentreprenader av badrum. Efter kundens önskemål utförs uppdragen antingen på löpande räkning eller fast pris. För att du som kund ska känna dig trygg med att överenskommelser hålls har Nybergs Bygg & Fastighetsservice en tidsgaranti, som innebär reducerat pris med 25 procent av arbetskostnaden om arbetet inte utförs inom överenskommen tid. Läs mer på hemsidan.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

Referenser

Hemmabio

Byggnation av hemmabio i ett garage i Kållered.

 

Inredning av övervåning

Inredning av övervåning på ett Älvsbyhus i Säve.

 

Byggnation friggebodar

Byggnation av flera friggebodar i radhusområde på Hisingen

 

Altan och uterumstak

Byggnation av altan med räcke och kjol samt uterumstak.

 

Badrum Kållered

Renovering av badrum från grunden. Arbetet som utfördes var rivning av gammal plastmatta och väggar. Regling 45 cc, konstruktionsplywood 15 mm, våtrumsgips, flytspackling, Kiilto Kerasafe foliesystem på väggar och golv. Kakel 20x50 på väggar, granitkeramik 30x30 på golv, samt marmorkross i duschplats.

 

Plattsättning kök Hisings Backa

Plattsättning med fasat kakel 10x20 samt fogning

 

Omdömen

avatar

Kakling ovanför köksskåp, knepigt ställe

via Lägga kakelplattor, Olivedal/Masthugget

Utmärkt utförande och prisvärt. Ett jobb som var litet men jävligt läge. Krävde förmodligen många timmar i oergonomisk position. Väldigt proffsigt utfört och mycket god kommunikation. Rekommenderas!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Bygga uteplats, Örgryte

Nybergs Bygg var fantastiskt professionella och flexibla att arbeta med. Kan varmt rekommendera dem till andra. / Ingrid Pousard

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

La taktegel och bytte en del träfasad

via Tak renovering/byte av tak Hovås

Bra jobb, snabbt och med stor omsorg om huset, trevligt uppträdande, kan varmt rekomenderas

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga