N

Nybergs Bygg & Fastighetsservice

Omdömen (0)

N

Fredrik Nyberg

  • Nergårdsvägen 63, 43636 Askim
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Nybergs Bygg & Fastighetsservice ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Nybergs Bygg & Fastighetsservice

Nybergs Bygg & Fastighetsservice är ett flexibelt företag som utför de flesta arbeten inom byggsektorn. Efter kundens önskemål utförs uppdragen antingen på löpande räkning eller fast pris. För att du som kund ska känna dig trygg med att överenskommelser hålls har Nybergs Bygg & Fastighetsservice en tidsgaranti, som innebär reducerat pris med 25 procent av arbetskostnaden om arbetet inte utförs inom överenskommen tid. Läs mer på hemsidan.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Referenser

Hemmabio

Byggnation av hemmabio i ett garage i Kållered.

 

Inredning av övervåning

Inredning av övervåning på ett Älvsbyhus i Säve.

 

Byggnation friggebodar

Byggnation av flera friggebodar i radhusområde på Hisingen

 

Altan och uterumstak

Byggnation av altan med räcke och kjol samt uterumstak.

 

Omdömen

Nybergs Bygg & Fastighetsservice har inte fått något omdöme ännu.