Företagets logotyp

Frånlunds Bygg och Kontroll

Omdömen (1)

F

Daniel Frånlund

  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Frånlunds Bygg och Kontroll ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Frånlunds Bygg och Kontroll

Hej!

Har du för avsikt att bygga ett nytt hus eller göra en om -eller tillbyggnad av ditt befintliga, vill jag gärna hjälpa dig att ta hand om ditt projekt och vara ditt stöd under hela byggprocessen.

Mitt företag är i första hand fokuserat på åtaganden som Besiktningsman(entreprenadbesiktning). Kontrollansvarig(certifierad), Platschef samt projektledning se mer detaljerat i menyn Mina tjänster ovan. Jag vänder mig till både privatpersoner och företag med såväl små som stora projekt.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

Omdömen

avatar

Yrkeskunnig och pålitlig

via Besiktningsman till BRF-bygge (1300 kvm) - Stockholm (Farsta)

Jag blev nöjd för att besikningsmannen var kunnig och utförde sitt jobb bra och yrkesmanna mässigt, som alla andra byggare kan han inte för en diskussion via mail utan skall ta allt via telefon vilket drar ner betyget lite, eftersom jag inte alltid har möjlighet att ta telefonsamtal under dagtid,

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga