Företagets logotyp

Formonic AB

Omdömen (0)

F

Hamed Sardari

  • Gullvivevägen 13, 24651 Löddekoping
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Formonic AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Formonic AB

FORMONIC AB - BYGGFIRMAN SOM RYCKER UT
Formonic AB är det givna företaget om du behöver entreprenad inom bygg, renovering och hemmapyssel. För allt inom renovering när du behöver det!

VÅRA TJÄNSTER
Vi erbjuder plattsättning, badrumsrenovering, köksrenovering, taksänkning, måleriarbeten. spackel och tapetsering, altan och trädäck, golvläggning och totalentreprenad. Vi har såklart F-skattesedel och har alla nödvändiga certifikat på det vi erbjuder för att kunna göra ett gott jobb enligt alla bestämmelser och föreskrifter.

BADRUMSRENOVERING
Behöver ditt badrum en uppfräschning? Vi hjälper dig vare sig du bor i villa eller lägenhet och vi lämnar tio års garanti på våra badrumsprojekt. Se till att skaffa det badrum du alltid har drömt om. Vi hjälper dig att uppfylla dina drömmar och kan tipsa om olika lösningar som passar bra för ditt badrum. En handdukstork eller golvvärme? En lyxig duschkabin med regnskogsdusch? Eller kanske ett vackert badkar med lejontassar? Vi hjälper dig med allt från början till slut.
Att renovera badrummet behöver inte vara en avlägsen dröm och vi klarar att arbeta med både större och mindre budgetar.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Omdömen

Formonic AB har inte fått något omdöme ännu.