Företagets logotyp

FlyttHjälpen Örebro

Omdömen (2)

F

Johan Kärnä

  • Garpvägen 72,, 71940 GARPHYTTAN
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

FlyttHjälpen Örebro ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om FlyttHjälpen Örebro

VÄLKOMMEN TILL FLYTTHJÄLPEN ÖREBRO!
Om det börjar sig närma en flytt av hem eller kontor kan det vara klokt att hitta hjälp i god tid. Hos FlyttHjälpen Örebro kan du få snabb hjälp med allt du behöver flytta.

EN HELHETSLÖSNING FÖR DIG
Om det är dags för dig att flytta är det ofta en hel del att tänka på. Vi ger dig en helhetslösning för hela din flytt oavsett vilka typer av möbler du har.

VI VET VAD VI GÖR
Vi har lång erfarenhet av flyttningar och vår flyttfirma har erfarenhet av att både flytta kassaskåp, pianon och andra saker. När du anställer ett flyttföretag ska du alltid känna dig trygg med att dina saker transporteras på ett säkert sätt. Vi ser alltid till att packa in sakerna ordentligt och vi har alltid med oss filtar, papper och annat som kan behövas för att bohaget eller kontoret ska flyttas så säkert som möjligt. Om något mot förmodan skulle gå sönder har vi försäkringar som täcker.

TJÄNSTER
Vårt företag utför flera tjänster. Vi utför både korta och långa flytter. Det spelar ingen roll om det är ett litet eller stort bohag som ska flyttas. Vi packar också ner allt som kan flyttas och det finns kartonger att låna om du hellre vill packa på egen hand.

FLYTT AV KONTOR
Vi utför också flytter av kontor. När man ska flytta ett kontor är det ofta mycket att tänka på. Skrivbord, hyllor och annat kan både vara svårt och tungt att få ned för trappor eller in i en hiss. Dessutom är det olämpligt att stuva in allt i bilar. Vi är specialister på att få plats med många möbler även på en mindre yta och kan hjälpa till med allt från bärhjälp till att möblera det nya kontoret. Kartonger med pärmar och viktiga papper ska också åka på ett tryggt sätt. Med vårt företag behöver du inte oroa dig för att några av firmans papper ska försvinna i flytten.

TUNGA SAKER
ERGONOMISK FLYTTFIRMA
I ett hem eller på ett kontor kan det ibland finnas tunga saker. Det kan vara solarium, pianon, lådor med böcker eller större skåp. Om man inte vet hur man ska lyfta föremålen kan man skada både sig själv och det som ska flyttas. Vi har stor vana av att flytta även de större och tyngre föremålen och du behöver inte vara orolig för att arvegods och annat ska tappas. Inte heller trappor är något problem för oss när vi ska flytta. När det gäller tunga saker gäller det också att veta hur de ska placeras i lastbil eller släp för att de inte ska välta eller gå sönder på annat sätt. Det här har vi full koll på och vi ser till att dina saker kommer fram säkert. Kontakta oss redan idag!

Omdömen

avatar

Flytnning

via Flytthjälp från Örebro till Gävle

Killarna pa Flytthjalpen Orebro ar duktiga och erfarna... Jag ar valdigt nojd i deras jobb, att jag ska anlita dem nasta gang..Jag kan ocksa rekommendera till de som behover hjalp att flytta..

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Flyttfirma,

Vi vart jättenöjda med er,lätta o föra dialog med.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga