Företagets logotyp

Flyttbolaget ETT AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Valiant

  • Linnégatan 21, 11447 STOCKHOLM
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Flyttbolaget ETT AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Flyttbolaget ETT AB

VI ERBJUDER MER ÄN BARA FLYTTHJÄLP!

Vi erbjuder helhetslösningar för privat flyttar. Från packning till uppackning och om önskat behöver kunden inte ens vara hemma. Möbelmonteringar, lätta renoveringar samt uppsättning av tavlor och tvätt av lampor och mattor är tjänster som vi erbjuder utöver det vanliga.

Vi är fullt försäkrade och ni får en dedikterad flyttansvarig som är med er från början till slut. Vi kan dessutom ombesörja magasinering, flyttstädning och styling inför flytten.

Flyttbolaget genomför 8st bohagsflyttar per dag. Vårt nära samarbete med Stylingbolaget har gett våra anställda en för marknaden unik känsla för inredning, möbler och planering. Något som innebär att vi gärna kommer med råd om vart din möbel skall stå för optimal planering.

Alla våra anställda har svenska som modersmål och känner väl till Stockholm. På så sätt minskar vi risken för missförstånd och med Flyttbolaget får ni en flyttansvarig som är er dedikerade kontakt under hela flytten.

Vi på flyttbolaget har över 15 års erfarenhet av flyttar och transporter både i Europa och USA. Vi har handplockat chaufförer, monterare och packmästare som vi vet håller högsta klass! Varmt välkommen till oss med er förfrågan.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Omdömen

Flyttbolaget ETT AB har inte fått något omdöme ännu.