Företagets logotyp

Städservice Valentina

Omdömen (1)

Kontaktperson

toni

  • RAMELS VÄG 55 LGH 1603, 21369 Malmö
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Städservice Valentina ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Städservice Valentina

FÖRETAGSBESKRIVNING
Vi på städservice Valentina har mångårig branscherfarenhet och ger kunden högsta kvalité och trygghet. Därför kan vi erbjuda ett helhetsomfattande sortiment tjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi har funnits i branschen sen 1990 och är från grunden ett familjeföretag.
Som kund hos Städservice Valentina kan du känna dig trygg med att vi tar hand om alla era behov. Vår breda kompetens gör oss till en av marknadens mest flexibla leverantörer, både till privatpersoner samt företag. En av många anledningar till att välja oss som er nästa leverantör.
Vi har erfarenhet och yrkes bevis inom lokalvård även miljö balken för båda material kunskaper som vi använder miljö märkta medel och bra urtusning
Som garanti ser vi även till att besikta alla våra avslutade uppdrag för att vi på Städservice och ska kunna hålla den kvalité vi utlovat. Besök gärna vår hemsida för mer information http://stadservicevalentina.123minsida.se/

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

SRY Yrkesbevis

Läs mer

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. SRY utfärdar yrkesbevis inom städservice, hemservice respektive sanering.

Omdömen

profilgranskning avatar
via Dödsbostädning, Hässleholm

Effektiva, jobbade bra. Vänliga, seriösa, prisvärdaTrots att jobbet blev större än ursprunglig beställning utförde de det med en rimlig höjning av priset.

Svar från Städservice Valentina

det som lovade vi utförde

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga