Företagets logotyp

Flagom Allservice AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Bo Nord/Niklas Kratz

  • Engelbrekts väg 9A, 19162 Sollentuna
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Flagom Allservice AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Flagom Allservice AB

Genom att anlita Flagom Allservice AB så sparar du tid och du slipper ett tråkigt moment i vardagen.
Vi är naturligtvis ansvarsförsäkrade (upp till 10 000 000 kr) så att du som kund ska känna dig trygg.
Vi följer alltid Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning.
Vi erbjuder fasta priser där allt material ingår, så att du som kund skall slippa obehagliga överraskningar.
Självklart använder vi naturvänliga produkter i största möjliga utsträckning.
Om du anlitar oss som privat person räknar vi alltid med RUT avdrag så att du får rätt pris från början.
Vill du veta mer vad kostnaden blir för just ditt städbehov kontakta oss så ska vi räkna fram ett prisvärt förslag med garanti.

Vi är nya på Dorunner men långt ifrån några nybörjare, sammantaget har vi många års erfarenheter från butik, hotell, flyttstäd samt hemstäd.
Offert förslag vill vi gärna ge.
Låt oss boka ett förutsättningslöst möte där du får berätta vad det är för hjälp du vill ha. Det kan vara en tvåa på 65 kvadrat som ska flyttstädas. Det kan vara en frisersalong som behöver städning varannan dag. Det kan vara en butik eller utställning i storleksordningen 225 kvadrat som behöver städas 2 gånger i veckan. Vad det än är så kan vi presentera ett förslag.
PROVSTÄD!
Vi erbjuder oss att utföra en provstädning på ditt objekt. Gäller ej flyttstädningar då dessa inte är återkommande. Det kan vara hemma eller ditt kontor eller butik. Provstädning debiteras alltid med reducerat pris, för närvarande 50% av ordinarie pris. Tveka inte, ring oss idag. Vid offert förfrågan kommer vi alltid ut till dig för att gemensamt gå igenom vad dina önskemål är, därefter skickar vi alltid en offert inom 24 timmar efter förfrågan, oftast tidigare.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Företagarna (företagarorganisation)

Läs mer

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

certifikatlogo

UC Kreditvärdig

Läs mer

Riskklass 3 - Bronssigill Företaget bedöms vara kreditvärdigt. 96,94 - 99,26% sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Referenser

Glada Svansar

Bygg och grov städ hos Glada Svansar hunddagis i Vällingby, efter ett renoveringsarbete i köket gjordes en grov och byggstäd samt i samband med det en storstäd i hela lokalen. Referens, Angelica tel:0722502233

Flyttstäd

Flyttstäd kontor efter att en firma flyttade gjordes en flyttstäd på kontor och ett intilliggande lager i Hässelby. Referens Conoca AB tel: 0704 19 20 98

Omdömen

Flagom Allservice AB har inte fått något omdöme ännu.