F

Felosann Mur & Puts AB

Omdömen (2)

F

Stephanie Nilsson

  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Felosann Mur & Puts AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Felosann Mur & Puts AB

I Stockholmsområdet har vi etablerat plattsättning, där vi utför alla typer utav arbeten med kakel och klinker i inomhusmiljö såsom renovering utav badrum, toaletter och tvättstugor samt diverse arbeten i hallar, kök och garage m.m.

När det gäller mur och puts utför vi de flesta typer av invändiga och utvändiga murnings- och putsningsarbeten av större fastigheter och villori södra delarna av Sverige.

Våra uppdragsgivare är privatpersoner och alla typer av företag så som bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, byggföretag, förvaltningsbolag, bostadsföretag och kommuner med flera.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Omdömen

avatar

Mycket nöjd med företaget och jobbet. Kan tänka mig att anlita dem igen.

via Plattsättning, Handen

Bra kommunikation med företaget och arbetsledaren. Kom med förslag till utformingen av badrummet. Tidsplanen höll nästan blev försenat p.g.a att elektriken fick förhinder samt att bilningen av golvet blev mer omfattande än väntat. Enda negativa var att företaget glömde att tejpa dörrarna på garderoberna i hallen samt dörren till klädkammaren vilket medförde nerdammade kläder för oss. Vid duschning visade det sig att vattnet rann ut från duschhörnan men detta åtgärdades omedelbart. Offerten blev ngt dyrare p.g.a merarbeten.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Fantastiskt jobb - rekommenderas

via Byta ut ett tiotal trasiga kakelplattor på restaurang, Täby

Uppdragsgivaren har angett följande om Felosann Mur & Puts AB: Servicen upplevdes som perfekt. Kvaliteten på levererad tjänst var felfri. Priset var mycket bra i förhållande till kvalitén.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga