Företagets logotyp

Falkens Städservice

Omdömen (0)

F

Mensur Bivolaku

  • Elvägen 3, 31140 Falkenberg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Falkens Städservice ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Falkens Städservice

Hej och välkomna till oss på Falkens städservice! Vi har 10 års inom städbranschen.

Våra expertområde och det vi har valt att utbilda oss inom är golvvård, fönsterputs, miljöstädning. För dessa områden finns kursintyg att visa om behov finns!

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss för en kostnadsfri offert.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

certifikatlogo

Golvbranschen

Läs mer

Golvbranschen, GBR, är den ideella paraplyorganisationen för företag i golvbranschen. Inom GBR finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade i två branschföreningar, GFF och GLF. De två föreningarna samverkar i gemensamma frågor. Huvuddelen av Golvbranschens arbete är inriktad på praktiskt servicearbete, d.v.s. att utveckla och förse anslutna företag med konkreta, verksamhetsnära nyttigheter.

Omdömen

Falkens Städservice har inte fått något omdöme ännu.