F

Fagelhus

Omdömen (0)

Kontaktperson

Alex

  • BJÖRKSUNDSSLINGAN 34 LGH 1302, 12431 Bandhagen
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Fagelhus ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Fagelhus

Om du en gång beställa vår städning, kommer du inte vill ha förändring till en annan. Vi städfirma , som arbetar 5 år redan i privata städsektorn . Har tusen positiva referenser

Vi har bred utbud av tjänster såsom

Snöskottning
Vekostädning
Flyttstädning
Fönsterputsning
Trädgårdsarbete
även malning och tapetsering

Referenser

Bästa städning i Stockholm

«Jag och min familj har använt oss av städningstjänster från Fagelhus under drygt två års tid. Städningen har främst bestått av veckostädning och återkommande fönsterputning i ett enfamiljhus på 300 kvm. Städningen har alltid fungerat utmärkt utan anmärkning, de kommer alltid i tid, är vänliga och mycket serviceminded. Jag vill därför ge Fagelhus mina bästa rekommendationer när det gäller städning.» Kristina S.

 

«Vi har varit kunder Fagelhus i flera år och kan verkligen rekommendera dem till alla som värdesätter hög kvalitet. Fagelhus är extremt professionella och tillmötesgående. Deras tjänster är alltid utförda över förväntan och deras trevliga tillmötesgående gör dem till en klar favorit!» Jenny G.

 

«Fagelhus har städat åt mig - ett hus på ca 260 kvm - i ca fem år, och jag är alltid väldigt nöjd när dom varit här: dom är noggrann, effektiv och pålitlig, och huset är alltid skinande rent efteråt!» Conor F.

 

Omdömen

Fagelhus har inte fått något omdöme ännu.