Företagets logotyp

Exibu AB

Omdömen (0)

E

Agim Sehi

  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Exibu AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Exibu AB

Går du i renoveringstankar?

Exibu AB tillhandahåller byggtjänster för privatpersoner, företag, fastighetsbolag och föreningar. Vi samarbetar med några av Nordens ledande kökstillverkare i Finland. Under rubriken Referenser ser ni ett urval av kök som vi levererat och monterat.

Det är mycket att tänka på inför en renovering eller nybyggnation. En hel del kan du göra själv om du har tid och kunskap. Däremot ska man inte ge sig på saker där det krävs licens och behörighet. El och VVS ska göras av behörig personal för att försäkringar ska gälla och för din trygghet. Samma sak gäller våtutrymmen. Vi på Exibu AB erbjuder dig hjälp från start. Exibu är ett behörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och har valt att arbeta enligt ”Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum”, som förkortas BBV.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

Referenser

Helrenovering

Helrenovering åt brf i Enskededalen

 

Kök

Montering av komplett kök i Norsborg.

 

Badrum

Helrenovering av badrum på Lidingö

 

Badrum

Nytt badrum i Sollentuna

 

Omdömen

Exibu AB har inte fått något omdöme ännu.