Företagets logotyp

NEWEL AB

N

Tomas Hagman

  • Vinthundsvägen 159, 12862 Sköndal
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

NEWEL AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om NEWEL AB

NEWEL är specialiserad på installation av klimatsmarta elsystem. Vår passion är elteknik som bidrar till en grönare planet och förenklar vardagen genom smart funktionalitet:
- Elbilsladdning
- Solel
- LED-belysning
- Energioptimering
- IMD
Vi erbjuder kundanpassade lösningar och sköter hela processen från ansökan, analys, rådgivning, projektering, planering, till installation och service. https://newel.se.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

EIO

Läs mer

Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

REFERENSER

https://n ewel.se/referenser/

Omdömen

NEWEL AB har valt att inte visa omdömen.