Företagets logotyp

ESP BYGG

Omdömen (0)

E

Daniel Persson

  • Västmanland, 73747 Västmanland, dalarna & Småland
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

ESP BYGG ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om ESP BYGG

ESP Bygg är företaget som startades efter många år utav djupt intresse, nyfikenhet, ständig inhämtning utav kunskap, utveckling, noggrannhet samt studerande inom byggbranschen.

ESP Bygg största strävan är att ge våra kunder säkerhet och trygghet samt det högsta kvalitet som möjligt inom entreprenad, konstruktion och byggservice.

Bakom intresset för denna branschen ligger det många år utav erfarenhet där det har setts hur allvarliga konsekvenser det kan bli när man inte utför arbetet enligt byggregler för denna branschen.
ESP Bygg mål är att ge våra kunder maximal trygghet där dem kan känna att dem inte behöver vara oroliga och veta att dem är i trygga händer.

Välkommen till ESP Bygg

Certifikat & Intyg

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti Måleriföretagen

Läs mer

Garantin är en tydlig manifestation från Måleriföretagens sida som syftar till att ge kunderna trygghet och att understryka medlemsföretagens höga kvalitet.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

ESP BYGG har inte lagt in något referensjobb ännu.

Omdömen

ESP BYGG har inte fått något omdöme ännu.