E

Ernesäters Bygg och Alltjänst Aktiebolag

Omdömen (0)

E

Patrick .

  • Strömgatan 6, 81432 Skutskär
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Ernesäters Bygg och Alltjänst Aktiebolag ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Ernesäters Bygg och Alltjänst Aktiebolag

Vill du byta fönster, dörrar eller tak? Bygga altan eller räcken? Bygga ut eller varför inte helt nytt? -då är vi rätt firma för dig!

Vårt upptagningsområde är främst Gästrikland och Uppland

Certifikat & Intyg

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Aitanbygge

Byggnation av ny altan

 

Tak

Reparation av tak

 

Omdömen

Ernesäters Bygg och Alltjänst Aktiebolag har inte fått något omdöme ännu.