Företagets logotyp

Engeseth byggservice

Omdömen (1)

Kontaktperson

Dennis Engeseth

  • Västra storgatan 33, 27460 Rydsgård
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Engeseth byggservice ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Engeseth byggservice

Engeseth Byggservice startade i slutet av 2017 och drivs av mig Dennis Engeseth som har 10 års erfarenhet i branschen. Vi samarbetar med andra byggföretag för att även kunna ta dom lite större jobben och erbjuda en helhetslösning.

Nedan följer en lista på de jobb vi ofta utför:

- Om/tillbyggnation
- Köksmontering/renovering
- Altaner/Uterum
- Fönsterbyten
- Fasadarbeten
- Takläggningar

Jag har som ledord att alltid försöka vara lite bättre än vad som förväntas, detta skapar en trygghet för kunden vilket är det viktigaste för mig.

Välkommen att kontakta mig på:
076-875 09 37

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Referenser

Uterum

Ombyggnation från altan till uterum

 

Omdömen

avatar

Jobbet tog lång tid

via Montering av kök, Sövde

Hantverkarna kom inte när det var bestämd. Det hände flera gångar att det gick en hel vecka då inget blev gjort, därför tog det onödvändigt lång tid innan vårt kök blev färdigt. Det blev en del diskussioner om jobbets utförande.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga