Företagets logotyp

Energismartare Hus i Sverige

Omdömen (4)

Kontaktperson

Rikard Eriksson

 • Långgatan 31B, 56134 Huskvarna
 • Medlem på Dorunner sedan: 2018
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Energismartare Hus i Sverige ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Energismartare Hus i Sverige

Energismartare Hus är företaget som vill hjälpa dig till ett sundare hus med lägre energikostnad. Vi jobbar inom områdena inneklimat, ventilation, avfuktning och energieffektivisering.

Jag som driver företaget heter Rikard Eriksson och har bakgrund som civilingenjör inom inomhusklimat och energieffektiva byggnader och har en bred kompetens och erfarenhet inom byggområdet, med en särskilt passion för sunda och energieffektiva hus.

Energismartare Hus vill alltid hitta rätt lösning för rätt hus och kan utifrån vår helhetssyn och breda kunskap sy ihop åtgärdspaket som passar både kunden, huset och plånboken.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Referenser

Ny ventilation Norrahammar

I detta hus installerade vi Lunos decentraliserad FTX, samt Fresh Intellivent badrumsfläktar i badrummen. Utvändigt valde kunden yttergaller i rostfritt samt och invändigt Lunos standardkåpa.

 

Ny ventilation Huskvarna

30-talsvilla med självdrag som fick ny ventilation i form av Lunos decentraliserad FTX. I badrum och toalett behovsstyrda frånluftsfläktar. I källaren förbättrades självdraget med termostatstyrda friskluftsventiler samt en badrumsfläkt i tvättstugan. Utvändigt Lunos väderskyddande och ljuddämpande huvar, invändigt Smygin Puck extra ljuddämpande kåpa.

 

Omdömen

avatar

Lyhörd, noggrann och duktig

Funkade fantastiskt bra. Tydlig kommunikation och hela tiden en vilja att få ett bra och snyggt resultat. Ordningsam och noggrann. Resultatet blev mycket bra. Helt enkelt en mycket duktig, trovärdig och kundfokuserad hantverkare. Mina varmaste rekommendationer.

Svar från Energismartare Hus i Sverige

Tack Peter för ett så fint betyg och tack för ett mycket gott samarbete! Både kund och installatör nöjd, kan det bli bättre!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd

Mycket bra utfört jobb, noggrann och trevlig. Trots svåra förutsättningar med sneda väggar blev resultatet mycket snyggt och genomtänkt. Rekommenderas och jag kommer att återkomma som kund.

Svar från Energismartare Hus i Sverige

Tack för det! Kul att ni är så nöjda!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Bästa!

En sådan hantverkare som man önskar att alla är!

Svar från Energismartare Hus i Sverige

Vilken fin feedback! Tackar och bockar! =)

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Mycket nöjd.

Väl utfört arbete. Väldigt tillgänglig. Hörde alltid av sig för att fråga om önskemål när det fanns olika möjligheter i hur man skulle göra. Hörde alltid av sig om han, av någon anledning, inte kunde komma en dag, eller behövde jobba halvdag.

Svar från Energismartare Hus i Sverige

Tack Magnus för detta fina omdöme! Roligt att vi lyckades prickade in så väl hur du ville ha det och att du blev så nöjd!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga