EMITHEMADA Städservice AB

Om EMITHEMADA Städservice AB

  • Davor Ramusovic

  • Serenadgatan 57,215 73 Malmö

  • Medlem sedan 2018-10-08

”Kunden är företagets bästa vän” – för oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg och nöjd i valet att anlita oss. Vi säkerhetsställer att allt sker smidigt. Vi tar inte ut några startavgifter eller körersättningar.

För att vi ska kunna utföra vårt jobb på bästa möjliga sätt finns det några förutsättningar för dig som kund att tänka på:

• Se till att du är hemma vid första städtillfället så att du informera oss om eventuella larm koder, nycklar samt genomgå hela proceduren tillsammans där du också har möjligheten att lämna synpunkter och önskemål på själva städningen.

• Se till att någon är på plats som kan släppa in personal om inget annat är avtalat.

• Försök att plocka under grejer som står i vägen så som leksaker, kläder eller viktiga saker från eventuella arbetsbänkar osv. så att vi kan utföra vårt arbete smidigt.

När du lämnar ditt hem i våra händer kan du känna dig trygg. Vår personal går igenom internutbildning och är granskade i belastningsregistret. Vi har ansvarsförsäkring om en olycka skulle ske. Vi har F-Skattsedel och är registrerade för moms. Till våra privata kunder erbjuder vi hemstädning, storstädning, flyttstädning samt fönsterputs. Vi hjälper till med rutavdrag!

Vi är även specialiserade för kontor och trappstädning. Vi använder eget städmaterial som vi har med oss vi varje städtillfälle. Såklart kan ni på grund av allergier eller andra skäl ställa fram ert eget städmaterial.

Klicka på "Verksamma Inom" för att se vad vi erbjuder eller gå in på vår hemsida för att få en djupare förklaring och syn på hur vi jobbar och inom vilka områden i branschen.

Tack vare rekommendationer har EMITHEMADA Städservice skaffat många kunder (vänner). Nästan 90% av alla kunder vi har idag kommer via rekommendationer, något vi är väldigt stolta över. Kanske är du vår nästa vän som rekommenderar oss!

Anslut ditt företag till Dorunner

Vi hjälper dig att hitta fler jobb, marknadsföra ditt företag online och vi ger dig verktygen för att lyckas

Anslut företag

Certifikat & intyg

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring logotyp

Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Områden

Bjuv
Bromölla
Burlöv
Båstad
Eslöv
Helsingborg
Hässleholm
Höganäs
Hörby
Höör
Klippan
Kristianstad
Kävlinge
Landskrona
Lomma
Lund
Malmö
Osby
Perstorp
Simrishamn
Sjöbo
Skurup
Staffanstorp
Svalöv
Svedala
Tomelilla
Trelleborg
Vellinge
Ystad
Åstorp
Ängelholm
Örkelljunga
Östra Göinge
+ 13 områden - 13 områden

Se fler områden

Dölj områden

Tack för ditt omdöme! Omdömet är nu registrerat och kommer att genomgå granskning innan det publiceras.