Företagets logotyp

Eliservice i Skåne

Omdömen (0)

E

Liridone Ramaj

  • Docentgatan 22 F Lgh 1203, 21552 MALMÖ
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Eliservice i Skåne ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Eliservice i Skåne

Eliservice i Skåne arbetar för att erbjuda en service som skiljer sig från mängden. Vår personal har ett brett kunskapsområde och erfarenhet inom städ & fastighetsservice. Vi är noggranna, serviceinriktade och skräddarsyr lösningar efter era behov och önskemål.

Kvalitet och miljö är nyckelorden i vår verksamhet. Vi arbetar för en hållbar utveckling genom smarta lösningar. Genom att utbilda vår personal och se till att de har rätt kompetens kan vi också säkra kvaliteten på våra tjänster. För att erbjuda våra medarbetare en god arbetsmiljö satsar vi på bättre arbetsmetoder som är både ergonomiska och mindre påfrestande för kroppen. Vi ser även till att uppskatta och uppmuntra vår personal och på så sätt kan våra medarbetare känna en större ambition för sitt yrke vilket i längden gör att de levererar ett bättre resultat! Vi har som mål att utbilda all vår personal med SRY-utbildning (Yrkesbevisutbildning).

Kunskap om rätt dosering och rätt användande av arbetsutrustning ger oss fördelen att erbjuda ett hållbart alternativ för era dagliga behov! Vi erbjuder bättre och effektivare arbetsmetoder genom smarta lösningar och tillsammans med våra underleverantörer, satsar vi på användandet av smarta maskiner och bättre utrustning.

Omdömen

Eliservice i Skåne har inte fått något omdöme ännu.