Företagets logotyp

Elcentralen Nacka KB

Omdömen (1)

E

Lars Lindén

  • Medlem på Dorunner sedan: 2011
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Elcentralen Nacka KB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Elcentralen Nacka KB

Elcentralen grundades i Nacka 1990. Sakta men säkert växte verksamheten tack vara högt kundfokus och bra service, och har idag 10 st anställda
idag har Elcentralen muskler nog att ta sig an stora uppdrag, något som inte minst våra referenskunder kan vittna om. Självklart är vi medlemmar i Elektriska Installatörsorganisationen EIO, och förutom kundservice är säkerhet och goda arbetsvillkor saker som vi tar på stort allvar.

Vi kallar oss själva för ett fullserviceföretag. Vår affärsidé är nämligen att du bara ska behöva lyfta telefonluren en gång, oavsett hur många saker du behöver hjälp med. Har du en nybyggnation på gång så kan vi förstås dra elen i hela huset, inte bara i vissa rum. Har ni en bostadsrättsförening som behöver en översyn av elen, eller kanske mer energieffektiva lösningar kring värme och belysning, lovar vi att vi har både en och två idéer kring hur vi kan hjälpa er att både spara pengar och förbättra miljön för de boende.

Att vi är bra på vad vi gör demonstreras av att vi hjälpt till i TV4:s program Fuskbyggarna för att rätta till felaktiga elinstallationer i samband med köksrenovering. De demonstreras också av våra referenskunder, som år efter år ger oss fortsatt förtroende att sköta deras elservice. Och de demonstreras inte minst av över 1900 nöjda privat- och företagskunder som genom åren har återkommit gång på gång när de behövt hjälp.


Elinstallation

Montering av eluttag och strömbrytare
Installation av tvättmaskin, diskmaskin, torktumlare
Dragning av el till nybyggnation, friggebo eller annan separat byggnad
Elinstallation – Belysning

Installation av spotlights i köket
Montering och installation av ytterbelysning
Dragning av el för lampor och strömbrytare
Elinstallation – Värme

Montage av nödvändig el för golvvärme
Installation av motorvärme
Utbyte av elradiatorer

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

EIO

Läs mer

Elektriska Installatörsorganisationen EIO är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation för Sveriges el- och teleteknikföretag.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

Lyftkort (operatörsutbildning kranfordon)

Läs mer

Det finns olika sätt att utbilda sig. Typiskt har individen som innehar operatörsutbildningen gått en teoretisk och praktisk grundutbildning hos en utbildningsgivare som är godkänd av Byggnadsindustrins yrkesnämnd (BYN) eller Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA).

Omdömen

avatar

Nöjd

via Elektriker, Nacka

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga