Företagets logotyp

Ekenhall Måleriservice AB

Omdömen (1)

E

Mats Lindström

  • KARIN LARSSONS VÄG 16 B, 12863 Sköndal
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Ekenhall Måleriservice AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Ekenhall Måleriservice AB

Vi sätter färg på Din tillvaro i Stockholm med omnejd och utför de flesta målningsarbeten som finns inom branschen. Vi vänder oss till privatpersoner, byggföretag, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag mm.

Genom att anlita oss behöver du inte vara orolig över mönsterpassning, bubblor eller att våderna hamnar snett vid tapetsering. Våra målare har professionella verktyg och ett handlag som garanterar ett fackmannamässigt resultat. Före tapetsering ser våra målare till att ett ordentligt förarbete görs genom korrekt spackling och slipning.

Ekenhall Måleriservice AB utlovar inte bara högsta kvalitet på våra arbeten utan också att i största möjliga mån ha jobbet klart i utsatt tid. Vi kan också erbjuda hjälp med färgsättning och val av tapeter.

Vårt fokus är kvalitet, service och alltid nöjda kunder!

Vi håller det vi målar!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Omdömen

avatar

Kanonbra!

Snabbt utfört jobb med målning av väggar, golv i kök, köksluckor samt innerdörr. Jättefint resultat! Kontakten med firman har varit smidig och jag har känt mig trygg i deras arbete. Kommer absolut anlita dem igen vid behov och rekommendera andra att göra detsamma!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga