Företagets logotyp

Egermalm Utveckling AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Maria Egermalm

  • LUR 1111, 28276 Hästveda
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Egermalm Utveckling AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Egermalm Utveckling AB

Virtuell konsult för utveckling & utbildning
Vi erbjuder konsult- och utbildningstjänster för utveckling av såväl verksamhet som person, främst inom management, ekonomi och organisation. Vårt motto är Utveckla & utvecklas hållbart! Vi har lång erfarenhet av såväl kommunal, statlig, landstings- som privat verksamhet inom flera branscher och områden, exempelvis besöksnäring och offentlig service.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Konsultansvarsförsäkring

Läs mer

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

Referenser

Verksamhetsutveckling Fooever

Karin Edebo rekommenderar Egermalm Utveckling. 29 september 2019 · Egermalm Utveckling AB har på konsultbasis hjälpt Fooever AB med omfattande arbete inom strukturering av försäljning, strategi och utveckling av webbtjänsten (handla lokalproducerad mat direkt av producent). Marknadsföring, budskap, personas, utskick; ett metodiskt arbete med en plan att efterleva för att nå fram till rätt sorts kund, är frågor som vi under ett drygt år samarbetat kring. Vår kontakt Maria har varit ett väldigt bra bollplank i allmänhet och har på ett tryggt sätt ansvarat för de delar som legat på henne, där hon alltid levererat alldeles exemplariskt. Då tid har varit bristvarigt från ägarna har Maria metodiskt drivit på delar som behövt göras med fingertoppskänsla; tack vare hennes struktur och återkoppling har vi kommit framåt så långt som det varit möjligt. Jag rekommenderar varmt Egermalm Utveckling till andra organisationer som behöver en stark, klok, uttrycksfull partner att hjälpa dem med uppstyrning av projekt eller andra delar i organisationen.

 

Omdömen

Egermalm Utveckling AB har inte fått något omdöme ännu.