E

EDC Entreprenad Design Construction

Omdömen (1)

E

Daniel Carlsson

  • Börje Trolles Väg 20, 29175 FÄRLÖV
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

EDC Entreprenad Design Construction ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om EDC Entreprenad Design Construction

VI FÖRVERKLIGAR ER VISION!
EDC drivs av Daniel Carlsson som har 10 års erfarenhet av bygg. Vi tillhandahåller ett brett utbud av professionell byggservice och hjälper dig med bygge av uterum och kök, totalentreprenad, platsbyggda skjutgarderober, takarbeten m.m. Du får en kunnig byggentreprenör som lyssnar på dina önskemål för att förverkliga din vision på bästa sätt. Till humana priser förstås.EN PROFESSIONELL BYGGFIRMA!
EDC är rätt val för dig som vill ha högsta möjliga kvalitet och en vacker bygglösning att njuta av i många år. Trots att vi är relativt nystartade har vi redan gjort succé hos många nöjda kunder. För oss är det viktigt att du ska känna dig trygg i ditt val av snickare och veta att vi finns här för att hjälpa dig med din renovering. Med hjälp av skickliga underleverantörer inom VVS och el har vi stor kapacitet att utföra t.ex. totalentreprenad, och det mesta annat som du önskar hjälp med. Dessutom kan du känna dig trygg med att du får alla nödvändiga garantier.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

UC Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 5 - Guldsigill Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

Omdömen

avatar
via Montering av skjutdörrar, Löddeköpinge

Daniel var mycket trevlig och tillmötesgående. Han var mycket duktig!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga