D

Dogans Fönsterputs

Omdömen (2)

Kontaktperson

William Dogan

  • Brunnsgatan 6 F 1Tr, 71332 Nora
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Dogans Fönsterputs ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Dogans Fönsterputs

Dogans fönsterputs i Örebro utför fönsterputsning på alla typer av fönster.

Det sägs att nästan vem som helst kan lära sig att putsa fönster. Det är en sanning med modifikation. Nästan alla kan lära sig, javisst, men som med alla andra yrken är det skillnad mellan dem som utövar sitt yrke dagligen och de som gör det en eller ett par gånger om året.

Vi är stolta över våra yrkeskunskaper och har lång erfarenhet av alla typer av fönsterputs
Genom åren har vi putsat allt från små lägenheter till stora kontorskomplex. Vi putsar spröjsade fönster i alla möjliga storlekar och vi putsar nya moderna fönster. Som exempel på variationen i putsarbeten vi utför kan vi nämna att vi utför fönsterputsning på Rådhuset i Örebro, K-märkta byggnader i Kristinehamn, Statoil i Nora, lägenheter i Sörbyängen i Örebro, Ving´s kontor i Oslo, Volvo i Hallsberg osv.

Det kräver kunskap och erfarenhet för att kunna putsa olika typer av objekt
Vi har utbildning och förarbevis för att hantera skyliftar i en mängd olika kategorier från pelarliftar till dieseldrivna bomliftar. Det borgar för säkert arbete. Det säkra arbetet förstärker vi ytterligare genom att använda oss av rätt säkerhetsutrustning då det krävs.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Företagarna (företagarorganisation)

Läs mer

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

certifikatlogo

Lyftkort (operatörsutbildning kranfordon)

Läs mer

Det finns olika sätt att utbilda sig. Typiskt har individen som innehar operatörsutbildningen gått en teoretisk och praktisk grundutbildning hos en utbildningsgivare som är godkänd av Byggnadsindustrins yrkesnämnd (BYN) eller Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd (TYA).

Omdömen

avatar

Kanon, vad gäller allt!

via Fönsterputsning, Örebro

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar
via Fönsterputsning, Örebro

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga