Företagets logotyp

DMN Bygg AB

Omdömen (0)

D

Nicoletta Neculcea

  • Stenhällsvägen 5, 11264 STOCKHOLM
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

DMN Bygg AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om DMN Bygg AB

Vi bygger alla typer av småhus från villor till attefallshus.

Nybyggnad - Ombyggnad - Renovering

Gjutning - Stensättning - Murar

Stockholm, Uppsala, Södermanland, Västmanland, Östergötland.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

Referenser

Bostadshus, Attefallshus, lekstuga, pool o stensättning

Under 2017-18 byggde vi i Djursholm ett komplett bostadshus på 40 kvm + ett förråd (Attefallshus) + lekstuga + diverse arbeten som uteplats och stensättning.

 

Lyxvillor i New England-stil

Under 2017-18 byggde vi två exklusiva villor i Ljungsbro, Linköpingskommun i en totalentreprenad. Husen var på vardera 175 kvm + dubbelgarage med förråd om 60 kvm. Vi färdigställde också tomterna med gräsmatta, staket, murar och stenläggning.

 

Omdömen

DMN Bygg AB har inte fått något omdöme ännu.