Företagets logotyp

Målerikompaniet AB

Omdömen (0)

M

Daniel Larsson

  • Libroringväg 27, 75228 Uppsala
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Målerikompaniet AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Målerikompaniet AB

Hej och välkommen till oss på Målerikompaniet AB.
Jag heter Daniel Larsson och startade företaget 2011.
Idag har företaget vuxit så vi har 3 tjänstemän på kontoret.

Antalet utbildade kollektivanställda målare är i dagsläget 29 men vi växer och behovet är fler.

Vårt verksamhetsområde är Stockholm/Uppsala/Gävle.

Hos oss på Målerikompaniet AB står du som kund i fokus. Vi vill leverera vår produkt till dig så du blir nöjd och återkommer, först då har vi lyckats.

Målerikompaniet AB ingår i branschorganisationen Måleriföretagarna Sverige vilket medför att vi följer lagar och förordningar som gäller mot såväl kund som anställd.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Måleribranschens våtrumskontroll

Läs mer

Måleribranschens våtrumskontroll, MVK, är ett samarbete mellan Sveriges Färgproducenter, Sveff, och Måleriföretagen i Sverige med syftet att leverera högkvalitativa våtrumslösningar.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti Måleriföretagen

Läs mer

Garantin är en tydlig manifestation från Måleriföretagens sida som syftar till att ge kunderna trygghet och att understryka medlemsföretagens höga kvalitet.

certifikatlogo

Måleriföretagen

Läs mer

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

Målerikompaniet AB har inte fått något omdöme ännu.