D

DLF Entreprenad AB

Omdömen (2)

Kontaktperson

Farhad Aghazada

  • FLÖJTVÄGEN 48, 75654 Uppsala
  • Medlem på Dorunner sedan: 2018
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

DLF Entreprenad AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om DLF Entreprenad AB

VÄLKOMMEN TILL DLF Entreprenad AB
DIN PROFESSIONELLA BYGGFIRMA!
Vi är en gedigen byggfirma i Uppsala län och Stockholm län som erbjuder byggtjänster inom betongarbete, armering, målning, altanbygge , snickeri m.m. Våra skickliga snickare hjälper dig att riva väggar och byggnader, tapetsera om i vardagsrummet och göra en betongtrappa i din villa. Med oss får du professionell byggexpertis, där du och din fastighet är i 100 % fokus. Självklart med fulla garantier.

BÖRJAR DET BLI DAGS ATT TAPETSERA OM HEMMA?
eller gjuta en grund till din nybyggnation? Låt LDF Bygg hjälpa dig! Med verksamhet i Uppsala och Stockholm tar vi oss an både stora och små uppdrag, där du får lika stort engagemang och noggrannhet i varje projekt. Våra hantverkare brinner för bygg och har den erfarenhet och kompetens som krävs för att förverkliga din vision. Du kan räkna med stor lyhördhet för dina önskemål och behov, och får vi äran att förvalta ditt förtroende kommer vi göra vårt yttersta för att ge dig ett fantastiskt resultat

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Golvbranschen

Läs mer

Golvbranschen, GBR, är den ideella paraplyorganisationen för företag i golvbranschen. Inom GBR finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade i två branschföreningar, GFF och GLF. De två föreningarna samverkar i gemensamma frågor. Huvuddelen av Golvbranschens arbete är inriktad på praktiskt servicearbete, d.v.s. att utveckla och förse anslutna företag med konkreta, verksamhetsnära nyttigheter.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Måleriföretagen

Läs mer

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

Referenser

Altan ....Herrhagsvägen 336 Uppsala

Vi tog bort gammla altanen och vi byggde ny altan och kunden är jätte nöjd

 

Snickeri

 

Köks renovering ,

Vi rivade ner hela köket,och monterat ny kök sen har lagt ny golv och kaklat vägen och målat

 

Fasad målning

Yttervägen 12 Bollnäs

 

Tapetsering och sprut målning dörrar och vägg

Yttervägen 12 Bollnäs

 

Omdömen

avatar

Supernöjd

Bästa företaget med målning tapetsering Och tillbyggnation och bra priser

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Godkänt.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga