D

D.K Kakeltjänst AB

Omdömen (0)

D

Dawid Kluska

  • Skiftesgången 5, 60211 Norrköping
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

D.K Kakeltjänst AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om D.K Kakeltjänst AB

D.K Kakeltjänst AB startades 2014 av David för att erbjuda er den kompletta kakelföretaget som fixar ditt badrum och bygger om med expertis, precision och noggrannhet.

Vi erbjuder alla vanligen förekommande tjänster inom och allt för golv, kakel, klinker, golv- och väggmattor samt parkett- och industrigolv. Vi är duktiga golvläggare och har kunskaper om material och tillsammans med de bästa leverantörerna har vi som mål att förse dig med både det bästa materialet och den bästa servicen. Vi utför allt från själva golvläggningen av ditt helt nya golv till slipningen av ditt befintliga.

Vi renoverar och bygger efter era behov och önskemål.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Företagarna (företagarorganisation)

Läs mer

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

Omdömen

D.K Kakeltjänst AB har inte fått något omdöme ännu.