Företagets logotyp

Din Byggtjänst Södermalm AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Simon Petersson Hansson

  • Box 353 C/O Din Byggtjänst Södermalm AB, 11674 Stockholm
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Din Byggtjänst Södermalm AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Din Byggtjänst Södermalm AB

Din Byggtjänst Södermalm AB är sedan 2017 ett lokalt nystartat byggföretag som utför arbeten i hela Stockholm stad med omnejd. Vi är genuint intresserade av just ditt byggprojekt och vi sätter alltid våra kunder i fokus. Vi genomför ett nogrannt och fackmannamässig arbete för att just ditt projekt ska vara i den toppkvalitét du förväntar dig.
Vi samarbetar endast med certifierade och noga utvalda underentrepenörer som kan leverera väl utförda arbeten.
Det är vårat ansvar att du som kund känner dig trygg när du anlitar oss.

Vi på Din Byggtjänst Södermalm AB tycker att det är viktigt med ett hållbart samhälle. För att bidra till detta tar vi alltid hänsyn till miljön, så väl vid val av material som hantering av byggavfall.

Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta den lösning som passar bäst för just dig och dina önskemål!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

Omdömen

Din Byggtjänst Södermalm AB har inte fått något omdöme ännu.