Företagets logotyp

Diamond Bleu Städ

Omdömen (0)

D

Amina Khalil

  • Hörnåkersvägen 6 2tr, 18365 Täby
  • Medlem på Dorunner sedan: 2015
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Diamond Bleu Städ ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Diamond Bleu Städ

Att ha en ren och fräsch arbetsplats att gå till är såklart väldigt viktigt, dels för hälsan men även för välmående. Vi på Diamond Bleu Städ Städteam har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att trivseln skall vara på topp.

Vårat team jobbar för att jobba på ett tidseffektivt sätt utan att tappa kvalitet. Vi vill utgå från kundens behov och möjligheter och tvekar inte att på alla sätt och vis samarbeta med våra kunder. Valfrihet är ett starkt ledord för oss då du som kund själv bestämmer vilken tjänst som du vill ha och du väljer själv vad den innefattar.Våra arbetsområden är
Hemstädning
Fönsterputsning
Städabonnemang
Flyttstädning
Kontorsstädning
Storstädning
Veckostädning
Trappstädning

Vi utför Flyttstädning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer och vi lämnar alltid 100% garanti på vår tjänst.


Vi värnar om miljön runt omkring oss, därför använder vi enbart miljövänliga rengöringsmedel.


är det mer ni undrar över våra tjänster, kvalite och team mm ring oss eller gå in på våran hemsida www.diamondbleustad.se eller ring på 0728-720418

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

certifikatlogo

Företagarna (företagarorganisation)

Läs mer

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

certifikatlogo

Svanen

Läs mer

Svanen är Nordens officiella miljömärke och det drivs på uppdrag av regeringen, utan bransch- eller vinstintresse. Svanen ger bara licens till de varor och tjänster som ansöker om en licens och som därefter klarar deras krav.

Omdömen

Diamond Bleu Städ har inte fått något omdöme ännu.