Företagets logotyp

Design Gudösnickaren

Omdömen (0)

D

Jan Wallander

  • SOLLENKROKAVÄGEN 148, 13974 Djurhamn
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Design Gudösnickaren ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Design Gudösnickaren

VÄLKOMMEN TILL GUDÖSNICKAREN!

FIRMAN DU ANLITAR NÄR DU BEHÖVER EN ERFAREN SNICKARE

EN MÅNGSIDIG BYGGFIRMA
Vi har mycket lång erfarenhet av allt inom byggnation och snickeri vilket gör att du alltid kan vara säker på att jobbet blir gjort på bästa sätt. Oavsett om du behöver hjälp med att bygga till huset eller göra en totalrenovering av ditt befintliga hus kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder även snickeritjänster vilket innebär att vi kan bygga en platsbyggd bokhylla eller en smart förvaringsmöbel för till exempel din hall.

OMBYGGNATION
Under en livstid förändras både behoven i hemmet samtidigt som ytorna utsätts för slitage och behöver underhållas eller bytas. Med småbarn, tonårsbarn och vuxna barn som flyttar hemifrån ser bostadsbehoven helt olika ut. Tonårsbarn brukar vilja ha egna rum och då kan vi hjälpa er att sätta upp en innervägg för att få fler rum. När barnen har lämnat hemmet vill ni kanske istället ha en mer öppen planlösning och även passa på att renovera alla ytskikt? Gudösnickaren bygger och fixar oavsett i vilken livsfas ni befinner er i.

TILLBYGGNAD
Har familjen växt? Behöver ni ett extra rum för hemmakontoret? Kanske skulle ni vilja bygga till en avdelning med bastu och ett hemmagym? Istället för att behöva flytta från ert hem är en tillbyggnad ett enklare och ofta mer ekonomiskt alternativ. Fundera på vilka behov ni har och hör av er till oss så att vi kan diskutera olika lösningar. Eftersom vi har lång erfarenhet av tillbyggnader kan vi ge råd och tips på hur en tillbyggnad ska göras för att passa in med det befintliga huset. Vårt mål är att det inte ska synas utifrån att huset är tillbyggt i efterhand.

SNICKERITJÄNSTER
Istället för att köpa en standardmöbel är det möjligt att bygga en möbel som är anpassad till just ditt hem. Bord, garderober, hyllor o.s.v. passar sällan optimalt till befintliga ytor och genom att istället bygga en garderob på plats går det att utnyttja även hörn och andra oregelbundna platser där inte en vanlig möbel skulle kunna stå. En platsbyggd möbel kan byggas ända upp till taket och skapar på så sätt mycket mer plats för förvaring än de möbler du hittar på vanliga möbelvaruhus.

Tveka inte att höra av dig till oss redan idag med dina frågor. Om du önskar ger vi dig en kostnadsfri offert och en tidsplan

Referenser

Yrkesbevis

 

 

 

 

 

 

 

Omdömen

Design Gudösnickaren har inte fått något omdöme ännu.