Företagets logotyp

Dala VS Värme & Sanitet

Omdömen (1)

D

Jacob Martens

  • Romarheden, 266, 78235 MALUNG
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Dala VS Värme & Sanitet ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Dala VS Värme & Sanitet

Välkommen till DALA VS!

Vi arbetar med servicearbeten, badrumsrenoveringar, värmepumpsinstallationer och nybyggnader.

Vill du ha hjälp av en rörmokare med nybyggnation, renovering av badrum eller värmeanläggning så kan vi erbjuda full rådgivning och hjälp för att ditt projekt ska bli så bra som möjligt.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

Omdömen

avatar

Rörmokartjänter

via Helrenovering av ett badrum, Sälen

Noggrann och snabb. Väldigt smidig att ha och göra med. Lätt att få tag i och ger bra råd. Kommer fortsätta samarbetet med firman. Mycket nöjd

Svar från Dala VS Värme & Sanitet

Tack för en fin recension. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete. Ha en bra dag!

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga