Företagets logotyp

Creabo Group AB

Omdömen (0)

C

Jesper Mattsson

  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Creabo Group AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Creabo Group AB

Vi som driver Creabo Group AB är en grupp bestående av arkitekter, byggingenjörer, hantverkare och ekonomer. Bolagets grundsten ligger i konceptet; att skapa värde genom kvalitativa bygg- och arkitekturtjänster, oavsett förutsättningar. Vi vill bevisa att en bred kunskapsbas ger kunder rätt att kräva mer!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Säker vatten

Läs mer

En Säker vatteninstallation är en installation som är utförd enligt gällande installationsregler, av legitimerade montörer och arbetsledare anställda i ett Auktoriserat VVS-företag och där föreskrivna kontroller är genomförda och intyg överlämnat till beställaren.

certifikatlogo

Golvbranschen

Läs mer

Golvbranschen, GBR, är den ideella paraplyorganisationen för företag i golvbranschen. Inom GBR finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade i två branschföreningar, GFF och GLF. De två föreningarna samverkar i gemensamma frågor. Huvuddelen av Golvbranschens arbete är inriktad på praktiskt servicearbete, d.v.s. att utveckla och förse anslutna företag med konkreta, verksamhetsnära nyttigheter.

certifikatlogo

Behörig elektriker (Elsäkerhetsverket)

Läs mer

Behörig enligt Elsäkerhetsverket att utföra jobb som beträffar elektricitet.

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Nybyggnationav villa

Vi fick i uppdrag att bygga en klassisk villa ute på landet! Kunden tackade och bockade, och lär njuta av sin farstukvist i solläge!

 

Lägenhetsrenovering

Kunden hade önskemål om turkosa detaljer, ekgolv och vitt ''tegel''. Resultatet!

 

Jazzlokal

Uppdraget gick ut på att skapa en miljö för musikavnjutande, med plats för band och instrument. Tyvärr finns inga bilder efter avslutat projekt, men ni kan väl tänka er vilken känsla som skapas där inne....

 

Omdömen

Creabo Group AB har inte fått något omdöme ännu.