Företagets logotyp

ColorGlo International Sweden AB

Omdömen (0)

Kontaktperson

Richard Åkesson

  • Karbingatan 12, 25467 Helsingborg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

ColorGlo International Sweden AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om ColorGlo International Sweden AB

Vi på ColorGlo är specialister inom restaurering, reparation, färgning och rengöring av läder, plast, tyg, vinyl och andra inredningsmaterial. Våra patenterade, unika behandlingsmetoder återställer ursprungliga inredningar till ett skick som du troligen inte trodde var möjligt. En sliten, skadad eller missfärgad favorit kan bli helt återställd … utan att det kostar dig skjortan.

ColorGlo since 1976

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Företagarna (företagarorganisation)

Läs mer

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Auktoriserad Redovisningskonsult

Läs mer

SRF Konsulterna är en branschorganisation för redovisningskonsulter och lönekonsulter som utfärdar certifikatet "Auktoriserad Redovisningskonsult" som en kvalitetsstämpel efter man uppfyllt deras krav.

certifikatlogo

UC Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 5 - Guldsigill Företaget bedöms ha högsta kreditvärdighet. 99,76% eller större sannolikhet till överlevnad.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Läs mer

Här krävs att företaget omsätter mer än 2 miljoner, har varit verksamt i minst 10 år och har nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt. Utfärdas av Solditet.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Reparationer till Länsförsäkringar

Här räddade vi en favoritfåtölj som fått brännskador. Istället för att byta ut det exklusiva lädret så lagades hålet. Kunden nöjd, försäkringsbolaget nöjda, miljön nöjd! Win-win-win

 

Reparation åt Volvo

Här restaurerades ett säte som fått lite slitage. Allt läder slits och det uppstår missfärgningar. Här färgrestaurerades lädret till nyskick igen. Win-Win för både kund, försäljare och miljön

 

Reparation av veteranbil - läderinredning

Här renoverades en Mercedes. Det slitna lädret fick en ny färg och behandlades till betydligt bättre skick. Alltid bättre att ha original än att byta ut mot icke original. Det sparar både pengar och miljön på. Plus att bilens värde ökar.

 

Läderfåtölj som återfår fint skick igen.

Byta ut läder är en dyr och icke miljövänlig metod. Det går att återställa läder till nära originalskick igen. Ny yta och känsla går att återskapa.

 

Omdömen

ColorGlo International Sweden AB har inte fått något omdöme ännu.