Företagets logotyp

CaPa Entreprenad AB

Omdömen (0)

C

Malmström, Patric

  • Gäddvägen 14, 60597 Norrköping
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

CaPa Entreprenad AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om CaPa Entreprenad AB

CaPa entreprenad AB är det lilla men flexibla mark & anläggningsföretaget. Vi ser inga omöjliga uppdrag eller idéer utan vi säger helt enkelt att vi är ”dina möjligheter”!
Idag jobbar vi med både egna entreprenader och även som UE på större entreprenader. Exempel på vad vi gör är dräningar,husgrunder,avlopp och reningsverk! Men känn inga hinder utan ställ frågan så hittar vi en lösning på det du vill göra!

Vi hörs / CaPa

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Yrkestrafiktillstånd

Läs mer

Bara den som har yrkestrafiktillstånd får bedriva yrkesmässig trafik. Transportstyrelsen är tillståndsmyndighet och prövar om du är lämplig att få ett trafiktillstånd och driva trafikföretag.

certifikatlogo

Företagarna (företagarorganisation)

Läs mer

Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna nå framgång och förverkliga sina drömmar.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

Omdömen

CaPa Entreprenad AB har inte fått något omdöme ännu.