Frilans Finans logotyp

Camille Isaksson

Omdömen (0)

Som egenanställd har inte Camille Isaksson ett registrerat bolag via bolagsverket, utan fakturerar istället för sina tjänster via Frilans Finans. För dig som kund fungerar det i övrigt på exakt samma sätt som med alla andra företag

A

Camille Isaksson

  • Medlem på Dorunner sedan: 2020

ANCI media ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Camille Isaksson

Vad erbjuder vi?
Med vår erfarenhet och tekniska expertis finns det egentligen inga begränsningar när det kommer till IT. Vårt engagemang grundar sig i vad vi är grymma på – Digital Kommunikation.

Om Frilans Finans

Frilans Finans är ett egenanställningsföretag som gör det möjligt för företagare att utföra uppdrag utan att behöva starta enskild firma eller aktiebolag. För dig som kund är den enda skillnaden att fakturan kommer med Frilans Finans som avsändare.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Frilans Finans

Läs mer

Som egenanställd via Frilans Finans har hantverkaren en rad försäkringar tecknade på sitt personnummer, exempelvis en basförsäkring och en tjänstereseförsäkring. För att läsa mer om dessa försäkringar, vänligen besök Frilans Finans hemsida.

certifikatlogo

Cool Company

Läs mer

Som egenanställd via Cool Company har hantverkaren en rad försäkringar tecknade på sitt personnummer, exempelvis en personförsäkring och en ansvarsförsäkring. För att läsa mer om dessa försäkringar, vänligen besök Cool Company hemsida.

Referenser

PDLpro

Vi hjälpte PDLpro med att skapa deras hemsida. www.pdlpro.se

Omdömen

ANCI media har inte fått något omdöme ännu.