Företagets logotyp

C.E Helt Rent

Omdömen (0)

C

Carina Ekblom

  • Medlem på Dorunner sedan: 2010
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

C.E Helt Rent ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om C.E Helt Rent

Välkommen till städföretaget C.E Helt Rent!
CE Helt Rent startades 2004 och drivs av Carina Ekblom. Städföretagets kontor finns i Täby, och vi erbjuder kvalitetstjänster inom städservice i Täby, Vallentuna, Sollentuna, Danderyd, Åkersberga och Norra Stockholm. Våra kunder är privatpersoner, företag, skolor och föreningar.

Hög kvalitet och flexibel städservice
Vår ambition är att varje städuppdrag vi får ska lämnas först när det verkligen är helt rent. Våra kunder ska vara riktigt nöjda med vårt arbete och bemötande! Det är med all säkerhet därför vi får de flesta nya städuppdragen via rekommendationer från våra kunder!

Välkommen att kontakta oss för offert!

Miljövänliga kvalitetsprodukter
Vi använder endast miljövänliga kvalitetsprodukter märkta med "Bra Miljöval" för att belasta miljön så lite som möjligt, men ändå nå en mycket hög hygienisk standard.

Helt rent sedan 2004
C.E Helt Rent drivs av Carina Ekblom. Det var ingen självklarhet för Carina att starta eget. Efter att ha jobbat i affär och på kontor, varit engagerad i barn på dagis och en hel del annat, startade hon 2004 städfirman C.E Helt Rent. Idag har städföretaget 3 anställda och vi tar in mer duktig personal vid behov. Vi är medlem i Företagarföreningen och har god kreditvärdighet.

Carina Ekblom C.E Helt Rent
Det är viktigt för Carina att vara synlig för kunden, att vara till hands och aldrig dra sig undan sitt ansvar.
- Jag vill stå för mitt löfte om helt rent, säger Carina. Skulle något av någon anledning gå snett, vill jag ha rak och tydlig kontakt med kunden för att rätta till ett misstag som vi eventuellt begått. Det är den typen av relation jag vill ha med mina kunder och det har jag idag

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Referenser

Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet

 

Omdömen

C.E Helt Rent har inte fått något omdöme ännu.