Företagets logotyp

Byggtjänst Närke handelsbolag

Omdömen (0)

B

Jan Nydén

  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Byggtjänst Närke handelsbolag ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Byggtjänst Närke handelsbolag

Byggtjänst Närke är ett byggföretag i Örebro för dig som privatperson eller företagare. Vi utför alla typer av byggarbeten – ombyggnationer, renoveringar och tillbyggnader – allt från att byta fönster till att bygga kök, ett nytt garage eller varför inte en uppfräschning av kontoret.
Testa oss!

Byggtjänst Närke har ett brett yrkeskunnande, ett stort engagemang och är därmed en samarbetspartner som du kan lita på. Ett utmärkt sätt att ta reda på om vi håller måttet är att testa oss. Vårt mål är att våra kunder kommer tillbaka och anlitar oss gång efter gång.
Vi lyssnar på dina behov och lämnar gärna förslag på utförande och lösning. Vill du veta mer om hur vi jobbar är du välkommen att höra av dig till oss.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

Referenser

Omdömen

Byggtjänst Närke handelsbolag har inte fått något omdöme ännu.