B

Byggsida STHLM

Omdömen (3)

Kontaktperson

Aliaksandr Sidarenka

 • Kanngjutargränd 28 1401, 16256 Vällingby
 • Medlem på Dorunner sedan: 2016
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Byggsida STHLM ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Byggsida STHLM

Vi är ett byggföretag som värdesätter din tid och pengar . Noggrann planering skapar ett samspel mellan kvalitet , budget och tidsplan för väl genomförda projekt .

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Golvbranschen

Läs mer

Golvbranschen, GBR, är den ideella paraplyorganisationen för företag i golvbranschen. Inom GBR finns entreprenörer, golvfackhandlare och leverantörer representerade i två branschföreningar, GFF och GLF. De två föreningarna samverkar i gemensamma frågor. Huvuddelen av Golvbranschens arbete är inriktad på praktiskt servicearbete, d.v.s. att utveckla och förse anslutna företag med konkreta, verksamhetsnära nyttigheter.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Måleriföretagen

Läs mer

Måleriföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation med uppdraget att utveckla det professionella måleriet i Sverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kvalificerade tjänster inom medlemsservice och branschutveckling samt genom att förbättra förutsättningarna och näringsvillkoren för våra medlemsföretag och branschen i stort.

certifikatlogo

Soliditet - God kreditvärdighet

Läs mer

God kreditvärdighet som utfärdas av Solditet.

Referenser

Tillbygnad i Sigtuna

30 kvm tillbyggnad med vattenburen värme golv och terrass på taket

 

Tillbygnad och altan på Mörkö

Tillbyggnad på 30 kv.m med altan 20 kv.m.

 

Tillbyggnad Hanninge

Tillbyggnad med altan , klinkers, målning .

 

Altan Orminge

 

Omdömen

avatar

Supernöjd!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Väldigt nöjd med både servicen och resultatet

Väldigt bra att ha att göra med, enkelt och inga missförstånd. Kommer alltid i tid till utsatt tid med ett stort leende. Gjorde om mitt kök och fick väldigt bra input på designen och vart väldigt nöjd med slutresultatet.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Mycket smidig att samarbeta med!

Alexander är mycket bra att samarbeta med. Hör av sig när han ska, kommer i tid och låter en som kund alltid vara underrättad om frågor uppstår under arbetets gång. Att han sedan är noggrann och lämnar ett snyggt arbete efter sig gör att jag gärna anlitar honom igen!

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga