Företagets logotyp

BYGGPRINS AB

Omdömen (0)

B

Tarik Alispahic

  • BERGSGÅRDSGÄRDET 41 LGH 1101, 42432 Göteborg
  • Medlem på Dorunner sedan: 2016
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

BYGGPRINS AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om BYGGPRINS AB

Byggprins är en flexibel samarbetspartner när du skall bygga eller renovera. Vi har det större företagets kompetensbas och mindre företagets flexibilitet! Byggprins anpassar sig helt efter kundens önskan eller det aktuella projektets storlek Vi är måna om ett bra samarbete med våra kunder.

Vi kan genom lägre overheadkostnader erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser.Vår kompetensbas omfattar allt från totalentreprenad till delentreprenad inom snart sagt varje del av ett projekt. Byggandet skall utföras med kvalité, rätt leveranstid och till ett konkurrenskraftig med kunnig personal.
Kontakta oss för offert eller om ni har frågor kring våra tjänster!

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Byggkeramikrådet

Läs mer

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

certifikatlogo

Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum (BBV)

Läs mer

BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. 

certifikatlogo

Behörig våtrum

Läs mer

Behörigheten ger rätt att utfärda Byggkeramikrådets kvalitetsdokument, en egenkontroll som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Företag som följer BBV använder godkända tätskiktssystem samt väljer i övrigt lämpliga material och konstruktioner.

certifikatlogo

Kvalitetssäkring ISO-9002

Läs mer

Omdömen

BYGGPRINS AB har inte fått något omdöme ännu.