Företagets logotyp

Bygglösningar Norden AB

Omdömen (15)

Kontaktperson

Anders

 • Medlem på Dorunner sedan: 2017
 • Innehar F-skatt
 • Registrerad för moms

Bygglösningar Norden AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bygglösningar Norden AB

Välkommen till Bygglösningar Norden AB.

Vi är experter på Badrum och Köksrenovering i GÖTEBORG - STOCKHOLM.

OM OSS

Vi hjälper dig med renovering och byggnation av kök och badrum. Professionellt utfört med moderna och funktionella lösningar. Vi innehar alla certifikat för våtrum och alla våra skickliga hantverkare är behöriga enligt Byggkeramikrådet.

På bygglosningar.se finner ni mer information om oss samt referenser. Vi är stolta över vårt egna elektroniska offert system Trygg Offert som hanterar offert, avtal och kommunikation som sparas i 10 års tid. När ni som kund anlitar oss kommer ni inse fördelen gentemot många andra att här finns all information och kommunikation sparad i datumordning, du behöver aldrig gå in och leta efter mail som försvunnit.

HUR FUNGERAR DET ?

Vi hjälper dig att förverkliga drömmen om ett nytt badrum, kök eller någon form av renovering. När du anlitar oss så ser vi till att projektet blir rätt utfört enligt dina behov, förväntningar och önskemål. Kontakten inleds med ett kostnadsfritt hembesök.

Vår representant som kommer ut till er är även projektledare för er renovering om ni väljer att anlita oss. Detta är en fördel för ni talar direkt med er projektledare och inte bara en säljare utan personen som kommer planera och leda arbetsgången och slutbesiktiga badrummet tillsammans med er.

GARANTIER OCH CERTIFIERINGAR

Alla garantier överlämnas till er vid slutbesiktningen. Vi har alla certifieringar genom våra underentreprenörer som krävs och alla förutsättningar för att utföra arbetet korrekt och säkert. Vi är även kunniga på att ta fram förslag på hur ert nya badrum ska se ut och hjälper gärna till med ritningar och inredning.

FAST PRIS VIA VÅRT VERKTYG - TRYGGOFFERT

Er offert levereras via vår egen tjänst TRYGGOFFERT där ni även lätt kan kommunicera med oss via meddelandefunktionen och all kommunikation blir på så sätt sparad och underlättar för att inga missförstånd sker och arbetsgången blir tydlig.

Från oss får du alltid ett fast pris och en tydligt specificerad offert. Vi har alltid er budget i åtanke och följer den, samt att vi konsekvent håller låga timpriser och kostnader nere. Via vår leverantör och samarbetspartner erbjuder vi även förmånliga priser för era inköp av kakel, klinkers och inredning.

KUNDTJÄNST

Vår kundtjänst kan ni nå alla dagar mellan kl. 07-18. Det är väldigt lätt att kommunicera med oss och få svar på alla frågor som kan dyka upp snabbt.

KOSTNADSFRITT HEMBESÖK

Inför ett kommande hembesök och badrumsrenovering vill vi rekommendera att ni funderar över hur mycket ni är beredda att investera i ert nya badrum så vi tillsammans kan hitta en lämplig budget för just er som vi kan följa. När i tiden vill ni att renoveringen påbörjas och avslutas?

Välkomna att höra av er till oss, för kostnadsfri offert fyll i vårt kontaktformulär så kontaktar vi er för att boka ett hembesök. Via vår tjänst beställ offert kan du direkt boka en tid online själv för ett hembesök.

3D RITNINGAR

Redan i offert stadiet tar vi fram ritningar på hur ditt nya badrum kommer att se ut.

Vi ser till att du får rätt hantverkare med rätt behörighet till rätt pris.

Referenser hittar ni här och på vår hemsida.

Välkommen att kontakta oss !

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

Referenser

Malin Thorin - Badrumsrenovering

Komplett badrumsrenovering

David Lundberg - Lägenhetsrenovering

Renovering av lägenhet, nya klinkergolv med elslinga, diverse köksarbeten, renovering badrum, gäst-wc samt målnings arbeten inkl golvläggning.

Mats Dirfors - Totalrenovering av badrum

Totalrenovering av badrum

John Gunnarsson - Totalrenovering av badrum

Totalrenovering av badrum

Göran Bunner - Totalrenovering av badrum inkl installation varmvattenberedare

Totalrenovering av badrum inkl installation varmvattenberedare

Tvättstuga Göteborg

Renovering av tvättstuga i Göteborg

 

Badrum i Göteborg

Nytt badrum i Göteborg

 

Omdömen

avatar

Installation av IKEA Kök inkl väggar, tak, el

via Köksrenovering 12 kvm, Mölnlycke

Hantverkarna var superbra, hanterade avvikelser bra.

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Supernöjd

Behövde hjälp med en hel del saker, stora som små. Trots det var lite rörigt med vad vi ville ha gjort förstod Anders precis vad vi var ute efter och slutresultatet blev precis som vi hade tänkt oss! Proffsiga arbetare, höll tidplan och hela upplevelsen var top notch

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej Anton, Stort tack för ditt omdöme. Det uppskattas väldigt mycket av mig och mina killar. mvh Anders

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Professionellt från start till slut

via Badrumsrenovering, Göteborg

Duktiga yrkesmän som ger ett fantastiskt resultat!

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej Hans, Stort tack för ditt omdöme det värmer. mvh Anders

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Snabba och pålitliga

Vi har renoverat vårt badrum och Bygglösningar Norden kan vi varmt rekommendera. Bra bemötande, punktliga och professionell hantering av allt.

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej Lena, Stort tack för ert fina omdöme om oss och mina hantverkare. mvh Anders

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Mycket nöjd

Totalrenovering av badrum på 7kvm Mycket trevligt bemötande. Fick bra hjälp med att planera och att få råd och tips. Positivt att de kunde starta relativt omgående. Enkla att ha att göra med och väldigt bra dialog under hela arbetet. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och kan rekommendera företaget.

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej Ann-Britt och Timo. Stort tack för ert fina omdöme, det uppskattas väldigt mycket. Ha en härlig midsommar. Hälsningar Anders

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Nöjd!

Toppenjobb med totalrenovering av mindre badrum med dusch och toalett från gammalt kakel och klinker till urblåst och nytt kakel och klinker med allt monterat på 11 dagar

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej Annika och Mats, Stort tack för ert fina omdöme. Det värmer. mvh Anders

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Projektet genomfördes med god kvalité och inom den planerade tiden. Stort plus för absolut mest noggranna och tydliga offerten jämfört med andra bolag. Även bra och tydlig kommunikation genom hela projektet. När något mindre problem upptäcktes så åtgärdades det omgående, på en söndag.

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej Magnus, Stort tack för ert fina omdöme. Önskar er en härlig dag mvh Anders

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Mycket nöjd

Effektivt och noggrant utfört arbete. Kontakten med byggledningen fungerade utmärkt. Badrummet blev klart på 10 dagar.

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej Gerd, stort tack för ditt fina omdöme. Alltid välkommen tillbaka. mvh Anders

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Noggrannt utfört och hög tillgänglighet

Kan varmt rekommendera denna firma. Vi har fått ett mycket professionellt bemötande och en väl utarbetad offert som togs fram efter dialog med vår inredare för att se till att allt togs i beakning och resultatet blev enl. anvisningar. Resultatet är vi mycket nöjda med och vi kände hela tiden att vi kunde lita på att inget utfördes halvdant, utan arbetet utfördes efter alla konstens regler.

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej Sophie, Stort tack för ditt fina omdöme. Uppskattar att ni är nöjda med vår renovering. Alltid välkomna tillbaka. Hälsningar Anders

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Snygg, effektivt och privärt

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej Martin, stort tack för ditt svar fina svar. Detta uppskattas otroligt mycket. Önskar er en härlig dag. Hälsningar Anders

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Jättebra

Bra service från Bygglösningar Norden AB, Nikola och hans team gav oss ett riktigt fint badrum med kakel från deras samarbetspartner Kakelpalatzet. Städade efter sig varje dag under byggtiden, hjälpte oss även med ett mindre kakeljobb när vi renoverade köket, samt hjälp med el och VVS, trevliga och en enkel portal där man kommunicerar med Anders på Bygglösningar.

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej Daniel, Stort tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar detta otroligt mycket. Härligt att kunna ha denna fina kontakten med er som kund. Önskar er en fortsatt trevlig dag. Hälsningar Anders

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Mycket nöjd med både arbete och kontakt.

Vi anlitade Bygglösningar när vårt ena badrum behövde renoveras och vi blev mycket nöjda med resultatet. När det var dags för badrum nr 2 kändes det självklart att anlita dem igen. Hantverkarna var ordningsamma och noga. Vi hade bra kontakt med Anders som lotsade oss genom hela processen och var lyhörd för våra funderingar.

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej Joanna, Stort tack för att vi fick göra båda era badrum. Ni är alltid välkomna att kontakta oss när det gäller renoveringar och ombyggnationer. Önskar er en härlig dag. Hälsningar Anders

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Väldigt nöjda!

Vi är helnöjda med resultatet av renoveringen på vårat badrum. Hantverkarna var nogranna och höll väldigt bra ordning och städat under hela renoveringen. samt väldigt bra kommunikation med byggledaren. Väldigt nöjda!

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej Peter, Stort tack för ditt svar. Vi är väldigt glada att vi fick göra ert badrum. Önskar dig och Malin en härlig dag Hälsningar Anders

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Nöjda

Ett gott bemötande av Anders Krahner och som alltid såg till att vi som kunder blev nöjda och badrummen fixade och klara

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej Mia och Christina, Stort tack för era fina ord. Vi hjälper som sagt alltid till om ni behöver hjälpa med en renovering eller ombyggnation på bästa sätt. Hoppas ni får en toppen dag Hälsningar Anders

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Bara nöjd från början till slut

Hej, Jag var mycket nöjd med första intrycket. Proffsigt bemötande, tog sig tid att lyssna och diskutera vad mina behov var. Hantverkarna var mycket bra och genomförde sitt jobb på den tiden som vi fick från början. Smidigt att kommunicera via deras eget system, något ingen annan hantverkare kunde uppvisa. Rekommenderas.

Svar från Bygglösningar Norden AB

Hej Stefan, Vi är väldigt glada att ni är nöjda och att vi fick göra er renovering. Önskar er en härlig dag Hälsningar Anders

 • Service
 • Kvalitet
 • Pris
Verifierad av dorunner logga