Företagets logotyp

BYGGKRAFT I STOCKHOLM AB

Omdömen (0)

B

Petri Järvelä

  • Medlem på Dorunner sedan: 2013
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

BYGGKRAFT I STOCKHOLM AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om BYGGKRAFT I STOCKHOLM AB

Om Företaget
Byggkraft i Stockholm AB utför entreprenader inom byggsektorn, vilket innefattar alla ingående moment inom bygg. Våra specialiteter är fönster- och dörrbyten, takomläggningar, om- och tillbyggnader inkl badrum samt nyproduktion av hus. Alla i marknaden förekommande entreprenadtyper hanteras. Våra uppdragsgivare är såväl Företag, föreningar som privatpersoner. Vi ska vara en självklar partner i en byggprocess.
Vi arbetar enligt KMA (Kvalité, Miljö & Arbetsmiljö). Vi strävar efter att ständigt förbättra oss samt att vidareutveckla företaget inom nämnda områden.
För att uppnå hög säkerhet hos kund tillämpar Byggkraft i Stockholm AB ID06-Obligatorisk ID och närvaroredovisning på byggarbetsplatsen.
Företaget innehar F-skattebevis och full ansvarsförsäkring hos Vardia Entreprenad Försäkring.

Certifikat & Intyg

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Referenser

BYGGKRAFT I STOCKHOLM AB har inte lagt in något referensjobb ännu.

Omdömen

BYGGKRAFT I STOCKHOLM AB har inte fått något omdöme ännu.