K

KÄLLS NÖBBELÖVS ALLSERVICE

Omdömen (1)

K

VIOLETA

  • Medlem på Dorunner sedan: 2011
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

KÄLLS NÖBBELÖVS ALLSERVICE ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om KÄLLS NÖBBELÖVS ALLSERVICE

Allt inom bygg och städ i Hela Skåne län.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Fogfritt golv

Läs mer

Auktorisationsnämnden för Fogfritt Golv (AFG) bildades för att ge möjlighet till seriösa entreprenörer att kvalitetssäkra sitt arbete. För att säkerställa en god arbetsmiljö vid golvläggning har AFG fastställt ett antal krav för auktorisationen där bl.a utbildning i säkerhet och materialkunskap utgör viktiga delar.

certifikatlogo

Byggfelsförsäkring

Läs mer

Byggfelsförsäkring i 10 år. En byggfelsförsäkring ger ett försäkringsskydd för fel i entreprenaden i 10 år. Försäkringen följer huset, så om du flyttar tar den nya ägaren över försäkringsskyddet. För ett vanligt hus kostar en byggfelsförsäkring cirka 10 000 - 40 000 kr.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

Omdömen

avatar

Rekommenderar byggfirman helhjärtat. Källs Nöbbelövs allservice är ett bygg- och kunskapsföretag.

Alvidas -ägaren - har totalkoll på arbetarnas färdigheter, samtidigt som mellan honom och dom förekmmer en sällsynt bra kommunikation. Svåra arbetsmoment gås igenom och diskuteras in i detalj och resultatet blir perfekt !

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga