Cool Company logotyp

Bruno Di Stefano

Omdömen (0)

Som egenanställd har inte Bruno Di Stefano ett registrerat bolag via bolagsverket, utan fakturerar istället för sina tjänster via Cool Company. För dig som kund fungerar det i övrigt på exakt samma sätt som med alla andra företag

B

Bruno Di Stefano

  • Myrvägen 12, 12551 ÄLVSJÖ
  • Medlem på Dorunner sedan: 2019

Bruno Di Stefano ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bruno Di Stefano

BD Måleri & Inredning. Hej heter Bruno och är utbildad målare. Jag jobbar med allt inom måleri som tapetsering, målning av snickerier,väggar, spackling, trappmålning, m.m.Utvändig målning av fasad samt fönstermålning. Jag har många uppdrag i Djursholm, Östermalm, Moderna museet.

Om Cool Company

Cool Company är ett egenanställningsföretag som gör det möjligt för företagare att utföra uppdrag utan att behöva starta enskild firma eller aktiebolag. För dig som kund är den enda skillnaden att fakturan kommer med Cool Company som avsändare.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

Cool Company

Läs mer

Som egenanställd via Cool Company har hantverkaren en rad försäkringar tecknade på sitt personnummer, exempelvis en personförsäkring och en ansvarsförsäkring. För att läsa mer om dessa försäkringar, vänligen besök Cool Company hemsida.

Referenser

Villa i Djursholm

Målning av tak, väggar samt snickerier och tapetsering av väggar.

 

Omdömen

Bruno Di Stefano har inte fått något omdöme ännu.