Företagets logotyp

Work4se AB

Omdömen (2)

W

Christian Bergström

  • Bäckvägen 3, 18697 Brottby
  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Work4se AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Work4se AB

Vi tillhandahåller olika byggtjänster till företag och privatpersoner. Allt ifrån Snickeri till gjutning av betongplattor och plintar med specialicering inom stenspräckning/sprängning. Vi samarbetar även med ett flertal lokala hantverkare för att kunna erbjuda våra kunder helhetslösningar och större arbetslag vid behov. Våra arbetsmetoder är utformade för att bespara miljön så mycket som möjligt där vi helst använder små mobila bergborrnings riggar som lätt kan nå svår åtkomna platser utan att behöva förändra omgivningen nämnvärt.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

SSG Entre (säkerhetsutbildning arbetsmiljö)

Läs mer

SSG Entre är en utbildning för entreprenörer inom processindustrin, med fokus på gemensamma och relevanta kunskaper inom hälsa, säkerhet och miljö. Målet med SSG Entre är att säkerställa att entreprenörer har god och i industrin väl förankrad kunskap om risker inom hälsa, säkerhet och miljö. Man vill också medvetandegöra vilka regler, rutiner och värderingar som gäller, i syfte att minska antalet olyckor.

certifikatlogo

UC God kreditvärdighet

Läs mer

Riskklass 4 - Silversigill Företaget bedöms ha god kreditvärdighet. 99,26 - 99,76% sannolikhet till överlevnad.

Omdömen

avatar

Pris

via Bygga 2 utvändiga trappor, Norrtälje

Vi hade ett möte och gick igenom allt och den uppskattade offerten slutade på 45 000 ink moms och minus ROT. när sedan fakturan kom var den på 65 000 ink moms och minus ROT, 34% över offerten. Jag tycker att det är extremt dåligt att tillåta sig sådana felmarginaler och dessutom ingen förvarning att det skulle dra iväg så. Av denna anledning kan jag inte rekommendera detta företag och det borde inte ni heller göra. Tyvärr. /Anna-Karin Svensson

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga