Företagets logotyp

Brighter & Brightest AB

Omdömen (2)

Kontaktperson

Anette Heikka

  • Drottninggatan 14 E, 96135 Boden
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Brighter & Brightest AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Brighter & Brightest AB

Vi prioriterar maximal kundnöjdhet, är erfarna och tänker på naturen.
Tjänster för både företag och privatpersoner. Vi hjälper till vid flytt både med flyttstädning och att frakta och bära möbler. Vi har hand om allt från flytt från lägenhet till hus, till företag som byter kontor eller lokal. Vi ser till att alla föremål och möbler är väl skyddade samt bort-skaffar skräp. Vi erbjuder även städtjänster, exempelvis hemstäd, industristäd, trappstädning, byggstädning, dödsbostädning, storstädning, fönsterputsning och golvputsning. Dessutom erbjuder vi gräsklippning och snöskottning.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

certifikatlogo

Ansvarsförsäkring

Läs mer

Ansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal, som till exempel AB 04 och ABT 06.

certifikatlogo

Miljöcertifierad

Läs mer

Miljöcertifiering innebär att verksamheten prövar om dess sätt att arbeta för en bättre miljö uppfyller kraven i ISO 14001 - kraven ingår i en serie av standarder definierade av det globala standardiseringsorganet ISO.

certifikatlogo

Fallskydd och höghöjdsarbete

Läs mer

Fallskyddsutbildning för höghöjdsarbete. Att arbeta på höga höjder medför ofta stora risker för ohälsa och olycksfall. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen. Syftet med utbildningen i fallskydd är att öka medvetenheten hos deltagaren och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

certifikatlogo

Auktoriserat Serviceföretag

Läs mer

Auktorisationen är skapad för att stärka branschens rykte genom att kontrollera och framhålla seriösa företag på marknaden.

certifikatlogo

ID06

Läs mer

Genom obligatorisk registrering i personalliggare och oanmälda kontroller av Skatteverket försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen. Den sunda konkurrensen stärks och säkerheten ökar.

certifikatlogo

FORA

Läs mer

Fora är ett servicebolag som erbjuder administrativa lösningar för kollektivavtalade försäkringar och avgifter för parter på arbetsmarknaden.

certifikatlogo

Nöjd-Kund-Garanti

Läs mer

Företaget uppger att dom har en garanti för sina arbeten. Dessa kan variera i omfattning och tid. Var noga med att själv ta reda på hur företagets garanti ser ut innan du ingår avtal med företaget. Läs mer om skillnaden mellan garanti och reklamationsrättigheter på sidan: https://blog.dorunner.se/garanti

Referenser

Golvputsning och Storstädning

Regelbunden städtjänst och golvputsning i "Let`s Escape i Boden AB" vi får ett mål för fortsatt uppdrag, vår kund är mycket nöjd med det arbete vi har gjort.

 

Transport

Vi transporterar över 150 bäddar från Hemavan (Högfjällshotell) till luleå, 787 km fram och tillbaka (två gånger). sängarna levererades säkert, kunden var nöjd och lovar att ringa tillbaka när det behövs. vi gjorde tjänsterna för "Högfjällshotell AB"

 

Flyttstädning

Flyttstädning 108 kvm i Genvägen 16c, 97436 Luleå för (Mikeael Nilsson), han var nöjd och uppskattade vårt jobb väl gjort .

 

Trädgårdsarbete

vi gjorde trädgårdsarbete som grässtrimling och blommor underhåll i Klubbvägen 6, 96195 Boden, vår kund (Jill Thomelius) var mycket nöjd, kunden har gett oss fortsätter uppdrag varje säsong

 

fönsterputs, hemstäd och trägård

Fönsterputsning och trädgårdsarbete vi gjorde i Bävervägen 18 , 96168. vår kund (Kristina Lund) var mycket nöjd, vi har nu ett fortsatt uppdrag för varje säsong för trädgårdsarbete, fönsterputsning och hemstädning

 

Flyttar

Flyttningstjänsten från Torsgatan 19h, 93138 Skellefteå till Ragvaldsträsk 417, 93195 Skellefteå . det gjordes på ett säkert sätt, ingen artikel var skada .. vår kund (Robin Lindgren) var mycket nöjd och rekommenderade oss.

 

Flyttstädning

flyttstädning 82 kvm vi gjorde i snorresgränd 4, 96132 Boden. Vår kund (Sven Sunström) var nöjd .

 

Omdömen

avatar
via Hemstädning, Luleå

Mycket bra kvalitet 7

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga
avatar

Högklassisk kundfokus

Hög kvalité levererad på ett professionellt sätt.

  • Service
  • Kvalitet
  • Pris
Verifierad av dorunner logga