Företagets logotyp

Bravida Sverige AB

Omdömen (0)

B

Robin Andersson

  • Trävaruvägen 3, 19592 MÄRSTA
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bravida Sverige AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bravida Sverige AB

Bravida ger fastigheter liv – dygnet runt, året om. Det gör vi med hjälp av tusentals medarbetare som installerar och underhåller funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. Sådant som bara ska fungera.Det här gör vi

Det här jobbar vi med.
Bravida arbetar med alla de funktioner som ger fastigheter liv. Vi är en heltäckande teknikpartner med verksamhet inom ett flertal teknikområden: el, värme och sanitet, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift.

Kundreferenser.
Bravida har mer än 50 000 kunder i hela Norden. Här kan du läsa om några av projekten som vi har hjälpt dem att genomföra.Mer om Bravida

Bravida Way.
Vad är det som gör Bravida unikt i branschen? Här kan du läsa mer om vårt arbetssätt.


Arbetsmiljö.
Säkerheten är något varje medarbetare måste ha med sig varje dag. Läs mer om hur vi jobbar med arbetsmiljö här.


Hållbarhet.
Vi vill bidra till ett levande samhälle. Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kvalitetsledning (ISO9001)

Läs mer

ISO 9001 är en internationell standard för kvalitetsledning som bygger på ett antal grundläggande principer. Om man har ett ledningssystem som baseras på kraven i standarden kan man få sitt ledningssystem certifierat.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Isocert 1

Läs mer

ISOCERT är ISODRÄN AB:s utbildning som säkerställer hög kvalitet och korrekt utförande. En ISOCERT ENTREPRENÖR har genomgått ISODRÄN AB:s utbildningsprogram med godkänt resultat och garanterar att följa ISODRÄN AB:s arbetsinstruktioner.

certifikatlogo

Isocert 2

Läs mer

Isocert 2 är en förlängning på Isocert 1 och innebär fördjupade kunskaper inom områdena fuktteori, radon, geoteknik och ISODRÄN-metoden

certifikatlogo

Kvalitetssäkring ISO-9002

Läs mer

certifikatlogo

Behörig ingenjör brandlarm

Läs mer

certifikatlogo

Behörig ingenjör inbrottslarm

Läs mer

Omdömen

Bravida Sverige AB har inte fått något omdöme ännu.