Företagets logotyp

Bowline AB

Omdömen (0)

B

Robert

  • Medlem på Dorunner sedan: 2017
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bowline AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bowline AB

Att hitta ett redan existerande hus som passar alla dina önskemål och förväntningar är allt annat än lätt. När du anlitar oss på Bowline AB får du hjälp utav en arkitekt som hjälper dig att designa ett hus helt från grunden utifrån dina egna idéer.
Vi åtar oss alla olika sorters arkitektuppdrag, inredningsprojekt samt både stora och små om- och tillbyggnationer.
Våra arkitekter för alltid ett nära samarbete med dig som kund samt en rak och öppen kommunikation genom hela arbetsprocessen för att försäkra oss om att nå upp till alla dina förväntningar. Vi skapar och upprättar ritningar, skisser och handlingar för olika sorters fastigheter och bygglovsärenden, alltid tillsammans med dig som kund.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Konsultansvarsförsäkring

Läs mer

Konsultansvarsförsäkring är en försäkring som täcker den försäkrades skadeståndsskyldighet enligt allmänna skadeståndsrättliga regler och enligt flertal företagsförsäkringar också ersättningsskyldighet enligt olika standardavtal.

Omdömen

Bowline AB har inte fått något omdöme ännu.