Företagets logotyp

Bosser AB

Omdömen (0)

B

Mehmed Pivač

  • Tegelbruksvägen 133, 23839 Oxie
  • Medlem på Dorunner sedan: 2020
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Bosser AB ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Bosser AB

Välkommen till Bosser AB

Vi erbjuder service inom allt från nybygge till montering och renovering. Vi utför också montering av bland annat inredningar I affärslokaler och hos industrier. Andra återkommande arbeten är rengöring och reparation av fasad och tak, murningsarbeten samt justering och komplettering av fönster och andra snickerier.
Vi gör varsamma renoveringar av äldre lägenheter. Vi kan leverera med kort varsel och I akuta situationer. Som exempel kan vi nämna återställning efter försäkringsskador som uppkommit vid vattenläckage, brand och storm. Bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, butiksägare och olika företag, som vill vara säkra på att få mindre uppdrag utförda med effektivitet och entusiasm.

Bosser AB har de resurser som krävs för helentreprenad, välutbildade byggare, behörighet och material från de ledande svenska leverantörer.
För totalentreprenad har vi bra kontakter I branschen med målare, rörläggare, elektriker m.m.
Vår personal är skickliga hantverkare och vi har utbildad personal inom projektledning och byggnadsritningar

Kortfattat: fråga oss. Vi löser alla uppdrag med samma energi och vi har erfarenhet av det.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Heta Arbeten

Läs mer

Heta Arbeten är ett samlingsnamn för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand. Samtliga stora försäkringsbolag i Sverige ställer krav på att Heta Arbeten skall utföras av certifierade hetarbetare. Kraven regleras i försäkringsbolagens försäkringsvillkor. Det kan handla om svetsning, skärning, lödning eller arbeten med snabbroterande verktyg. Brandfarliga heta arbeten som utförs på tillfällig arbetsplats kallas Heta Arbeten.

certifikatlogo

Hjärt- och lungräddning

Läs mer

En eller flera anställda har genomgått en kurs i hjärt och lungräddning.

certifikatlogo

BAS-P och BAS-U

Läs mer

Byggherren, eller den entreprenör som byggherren överlåtit ansvaret till, ska med hjälp av BAS-P och BAS-U skapa förutsättningar för att arbetet på byggarbetsplatsen kan genomföras på ett säkert sätt. Det är byggherrens eller uppdragstagarens ansvar att de som utses till BAS-P och BAS-U har erforderliga teoretiska och praktiska kunskaper för uppdraget.

Omdömen

Bosser AB har inte fått något omdöme ännu.