Företagets logotyp

Blommans Måleri & Design

Omdömen (0)

B

Mark Siozon

  • Medlem på Dorunner sedan: 2012
  • Innehar F-skatt
  • Registrerad för moms

Blommans Måleri & Design ansvarar själv för informationen. Kontrollera att den stämmer innan du anlitar bolaget.

Om Blommans Måleri & Design

Vi är ett måleriföretag som utför allt inom målning och tapetsering. Vårt mål är att alltid uppfylla kundens 110%! Vi hjälper till med rådgivning och ideér för att se till att kunden får det som önskas. Vår kundkrets är privatpersoner, företag och föreningar. Besök oss på facebook för att se pågående och tidigare projekt.

Vi jobbar med ROT! Rot - avdraget innebär att ni som köpare vår dra av hälften av arbetskostnaden, resterande betalas ut från skatteverket! Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Certifikat & Intyg

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de besitter och vill berika sin profil med. Vi gör vissa stickprov, men för att vara helt säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan du dessutom söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap.

certifikatlogo

Kollektivavtal

Läs mer

Kollektivavtal är ett skriftligt avtal mellan arbetstagarorganisation och arbetsgivarorganisation eller enskild arbetsgivare som reglerar löner och övriga anställningsvillkor för arbetstagare.

Omdömen

Blommans Måleri & Design har inte fått något omdöme ännu.